top of page

Een trouwboeket laten drogen, een eeuwige herinneringWaarom zou je jouw trouwboeket weggooien als je hem ook kunt bewaren? Je kunt op veel verschillende manier je trouwboeket bewaren, maar een van de mooiste en beste manieren is om je bloemen te laten drogen.


Trouwboeket laten drogen

Door het professioneel laten prepareren van je trouwboeket blijven de bloemen en de kleuren van de bloemen veel mooier dan wanneer je dit zelf zou doen. Ook al is dit een iets duurdere optie is, geeft het wel garantie voor goede kwaliteit. En zeg nou zelf: een trouwboeket bevat toch heel veel mooie herinneringen, dus dan is het fijn als je deze kunt bewaren, zodat je hier later nog eens naar kunt kijken en opnieuw warme gevoelens krijgt bij jullie trouwdag.

Omdat elke bloem anders is, is het belangrijk dat het drogen zorgvuldig gedaan wordt. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardig zand voor het drogen van de bloemen, door dit speciale zand wordt al het vocht uit de bloem onttrokken, zodat de bloemen niet gaan verrotten en zo min mogelijk verkleuren in de epoxy, het gehele proces duurt 3 á 4 weken. Na het droogproces checken wij nauwkeurig of elke bloem goed droog is, waarna de bloemen klaar zijn om in epoxy, ook wel hars genoemd, gegoten te worden.


Trouwboeket bewaren in epoxy

Heb je zelf al je bloemen gedroogd, maar wil je ze toch in epoxy laten gieten? Geen probleem, wij kunnen ook van jouw reeds gedroogde bloemen een tastbare herinnering maken.

Wij bieden een ruim aanbod van items om je trouwboeket in te laten gieten, zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een vierkant, hexagon, hart en nog vele andere items. Ook bieden wij de mogelijkheid om een zwarte achtergrond te kiezen in een stuk, zodat het wellicht mooier aansluit op het interieur van je huis. Het ingieten van de bloemen in epoxy is een gedetailleerd proces, dat enkele weken kan duren. Wij gebruiken epoxy van hoge kwaliteit, waardoor jouw trouwboeket er zo mooi mogelijk uit komt te zien. Ook bevat de epoxy een UV-filter zodat het stuk niet gaat vergelen, maar omdat het niet gegarandeerd is dat het stuk of de bloemen over de jaren heen iets gaan verkleuren, raden wij aan om het stuk altijd uit de zon te zetten.


Trouwboeket bewaren op verschillende manieren

Een populair item bij trouwboeketten is de tafel, een fantastische manier om jouw trouwboeket op een geweldige manier weer te geven in de huiskamer, het is een echte eye-catcher! De tafel is 45 bij 45 centimeter en komt standaard met massieve 3-punt tafelpoten, om de tafel helemaal naar jouw smaak te maken, kan je kiezen uit verschillende kleuren en poten, zo kunnen we samen jouw droomtafel creëren.


Trouwboeket bewaren

Wil jij jouw trouwboeket laten drogen en in epoxy laten gieten? Dan kun je met ons contact opnemen, je hebt verschillende mogelijkheden om het trouwboeket bij ons af te leveren, zo kun je het trouwboeket zelf komen langsbrengen, of je verstuurt hem per post. Bij twijfel over de perfecte afmeting voor jouw trouwboeket staan wij altijd klaar om mee te denken en ook bij andere vragen, aarzel niet om contact op te nemen met ons!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page