top of page

Reserveer nu

Let op: lees graag eerst de onderstaande informatie voor het plaatsen van de reservering!

Verzend je de bloemen liever per post?

Als je de bloemen per post verzend, kan je op het volgende scherm een willekeurig tijdsvak reserveren, op de dag waarop je verwacht dat de bloemen worden geleverd.


Wil je de bloemen langs brengen in Sleen?

We bieden jou graag de mogelijkheid om jouw speciale bloemen 24/7 bij ons af kunnen leveren. Zodat je langs kan komen wanneer het jou past, ook altijd wij er niet zijn. Mochten wij er niet zijn dan staat er bij de voordeur van het pand een box. Hier kan je ten aller tijden jouw bloemen veilig neerleggen. In de box staan vazen die je hiervoor kan gebruiken. De box wordt minstens één keer per dag geleegd, dus jouw bloemen zullen altijd binnen een paar uur geprepareerd worden. No worries, dit is volledig veilig!

 

Liever de bloemen persoonlijk afgeven of voorbeeldstukken bekijken? Dat kan op de volgende momenten. Let op, dit kan alleen op afspraak. Indien er vooraf geen afspraak is gemaakt bestaat het risico dat wij niet aanwezig zijn.

Maandag: tussen 09.00-14.00 uur 

Dinsdag: tussen 18.00-20.00 uur

Woensdag: tussen 18.00-20.00 uur

Donderdag: tussen 09.00-14.00 uur 

Vrijdag: tussen 18.00-20.00 uur

Zaterdag: tussen 13.00-18.00 uur

Zondag: tussen 14.00-20.00 uur

Wil je de bloemen afleveren in Leiden, Someren, Tiel of Zwolle? 

Na het plaatsen van je reservering ontvang je alle informatie over het afleveren van de bloemen op deze locaties. Let op, dit zijn slechts afleverpunten, dit zijn geen ateliers. Indien je voorbeeldstukken wil zien ben je genoodzaakt de bloemen in Sleen af te leveren. 

bottom of page