prijzen en mogelijkheden

Bekijk hier ons ruime assortiment in preparatie mogelijkheden. 

Klik hier voor belangrijke informatie die wij adviseren om voor het plaatsen van de reservering door te lezen.

vierkanT

Vierkant 10x9 cm - €165

Deze afmeting is het perfecte formaat om een enkele grotere bloem in te verwerken, zoals een roos. 

Vierkant 15x15 cm - € 225

Deze afmeting is geschikt voor een compositie van meerdere kleine tot middelgrote bloemen. Dit formaat heeft een maximale hoogte van 4 centimeter. In veel gevallen is deze optie te laag voor grotere bloemen, zoals bijvoorbeeld een roos.


Vierkant 20x20 cm -  €275

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot grote en hoge bloemen. De prijs is berekend op een hoogte tot zes centimeter.  

Vierkant 25x25 cm -  €335

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot grote en hoge bloemen. Door deze ruime afmeting is er veel mogelijk qua compositie en zie je veel van het bloemstuk terug. De prijs is berekend op een hoogte tot zes centimeter.  

Meest gekozen bij trouwboeketten!

Vierkant 30x30 cm -  €425

Deze afmeting is geschikt voor veel kleine tot grote en hoge bloemen.Door deze grote afmeting is er veel mogelijk qua compositie en zie je zoveel mogelijk van het bloemstuk terug. De prijs is berekend op een hoogte tot zes centimeter.  

 Mocht de behoefte ontstaan dat je toch een hogere afmeting wil, dan bespreken we de mogelijkheden in overleg, Samen zullen we een ontwerp maken om jouw perfecte maat kunnen leveren.

Extra opties

Andere achtergrondkleur dan doorzichtig - €15

Asverwerking - €15

HEXAGON

Laagste prijsgarantie

De prachtige zeshoek kan niet achter blijven in ons assortiment.

We hebben de volgende drie afmetingen beschikbaar:

Medium (13 x 15 cm) - €245

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot een enkele grote bloem, 

Large (18 x 20 cm) - €345

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot grotere bloemen. 

Extra large (23 x 26 cm) - €395

De grootste afmeting hexagon. Door deze ruime afmeting is er veel mogelijk qua compositie en zie je veel van het bloemstuk terug. 

Meest gekozen bij trouw- & rouwboeketten!

Extra opties

Andere achtergrondkleur dan doorzichtig - €15

Asverwerking - €15

HART

Nieuw!

Harten die zowel staand als liggend kunnen worden weergegeven. 

Small (9,5 x 9,5 cm) - €175

Deze kleine afmeting is geschikt voor een compositie van enkele kleine en lage bloemen. Dit formaat heeft op het diepste punt een maximale hoogte van 4 centimeter. In veel gevallen is deze optie te laag voor middelgrote tot hoge bloemen.

Medium (13 cm x 14,3 cm) - €245

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot middelgrote bloemen. Dit formaat heeft op het diepste punt een maximale hoogte van 7.5 centimeter. 

Large (18 x 20,3 cm) - €375

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot grote en hogere bloemen. Door deze ruime afmeting is er meer mogelijk qua compositie en zie je veel van het bloemstuk terug. Dit formaat heeft op het diepste punt een maximale hoogte van 8 cm. 

Extra large (23.5 x 25.4 cm) - €425

Deze afmeting is geschikt voor allerlei soorten bloemen. Door deze ruime afmeting is er veel mogelijk qua compositie en zie je veel van het bloemstuk terug. Dit formaat heeft op het diepste punt een maximale hoogte van 9 cm. 

waxinelichthouder

Waxinelichthouder S - €145

Waxinelichthouder M 265 gram - €155

Waxinelichthouder L 400 gram - € 175

Wil jij een bloem van groter formaat (zoals bijvoorbeeld een roos) in de waxinelichthouder? Kies dan voor maat L. 

Let op: heb jij voor een waxinelichthouder gekozen? Dan is het van belang om op de hoogte te zijn van deze informatie.

OVERIGE ITEMS

Piramide 14x14 cm€275

Hartje maat XS 6x6 cm- €65

Hartje maat S 9,5x9,5 cm- €175

Halve bol mini 8x4 cm - € 65

Bijzettafel 

Bijzettafel H45 x Ø45 cm - €795

Inclusief zwarte 3-punt tafelpoten

Klaar voor deze eye-catcher voor in huis? Om de tafel van je dromen te creëren kan je kiezen uit verschillende poten en kleuren. Zo krijg je een tafel die helemaal jouw smaak is en 100% uniek. Mocht je andere opties wensen, denken we uiteraard graag met je mee in de mogelijkheden om jouw perfecte tafel te creëren.

 

De tafel kan gemaakt worden van jouw eigen speciale bloemen, maar we kunnen ook jouw favoriete bloemen gebruiken. Op de foto zie je een bijzettafel voorzien van zwarte 3-punt tafelpoten (45 cm) met als onderkleur zwart.

Let op: de bijzettafel kan alleen afgehaald worden in het atelier in Sleen. In verband met de kans op beschadiging wordt de bijzettafel niet regulier verzonden. Ophalen door een koeriersdienst is altijd mogelijk, echter zullen deze kosten 100% worden doorberekend naar de klant. De levertijd van een tafel bedraagt ongeveer 5-6 maanden.