INTERESSE?

Plaats dan je reservering hier tijdig. Je kunt de bloemen verzenden of langs brengen bij ons atelier in Sleen. Bij voorkeur voor verzenden ontvang je na de reservering een uitgebreide e-mail met advies hoe je bloemen het beste kunt verzenden. 

Let op:

Wil je de bloemen langs brengen?
Dan kan dit bij het atelier gevestigd aan De Goornhoek 1, 7841 CE Sleen. 
Verzend je de bloemen liever per post?
Dan kan dit naar ons postadres: Sideriusstraat 5, 7841 KA Sleen.

Klik hier om de meest gestelde vragen te lezen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Mail dan naar info@floralstories of bel naar 085-0606879 (ook bereikbaar op WhatsApp).


Let op: reserveer op tijd, vol is vol

Verzenden.png
Prepareren.png

ontwerp

Zodra jouw ontwerp klaar is, worden de bloemen met zorg ingegoten met onze epoxy van de allerhoogste kwaliteit. Het ingieten van de bloemen duurt ongeveer drie weken. Hierna wordt jouw stuk geschuurd en gepolijst zodat het zijn kenmerkende glans krijgt. 

Levering.png

preparatie

Jouw dierbare bloemen worden op een duurzame, milieuvriendelijke en professionele wijze gedroogd. Elke bloem is uniek en heeft op eigen wijze zorg en aandacht nodig. Met onze methode behouden jouw bloemen de kleur, vorm en textuur zoveel mogelijk. Het droogproces duurt ongeveer twee weken. 

Ontwerp.png

LEVERING

Wanneer je stuk gereed is ontvang je van ons een bericht dat de order gereed is, met daarbij de factuur. Na betaling wordt jouw bestelling met zorg verpakt en verzonden.