top of page

INTERESSE?

Plaats dan je reservering hier tijdig. Je kunt de bloemen verzenden of langs brengen bij ons atelier in Sleen of op een van de vier andere afleverlocaties in Zwolle, Tiel, Leiden of Someren.

Bij voorkeur voor verzenden ontvang je na de reservering een uitgebreide e-mail met advies hoe je bloemen het beste kunt verzenden. 


Atelier en postadres:
Floral Stories
Meulenakker 5A
7841 EP Sleen


Klik hier om de meest gestelde vragen te lezen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Mail dan naar info@floralstories of bel naar 085-0606879 (ook bereikbaar op WhatsApp).

Let op: reserveer op tijd, vol is vol

Verzenden.png
Prepareren.png

ontwerp

Zodra jouw ontwerp klaar is, worden de bloemen met zorg ingegoten met onze epoxy van de allerhoogste kwaliteit. Van alle items vanaf de afmeting 15x15 cm wordt van tevoren een ontwerp gestuurd. We beginnen pas met het ingieten nadat jij het ontwerp hebt goedgekeurd. Dit geldt niet voor kleine items zoals bijvoorbeeld de hartjes en waxinelichtjes. 

Het ingieten van de bloemen duurt een aantal weken. Hierna wordt jouw stuk geschuurd en gepolijst zodat het zijn kenmerkende glans krijgt. 

preparatie

Jouw dierbare bloemen worden op een duurzame, milieuvriendelijke en professionele wijze gedroogd. Elke bloem is uniek en heeft op eigen wijze zorg en aandacht nodig. Met onze methode behouden jouw bloemen de kleur, vorm en textuur zoveel mogelijk. Echter lukt dit niet bij alle type bloemen. Klik hier om belangrijke informatie over het proces te lezen. Het droogproces duurt gemiddeld ongeveer vier weken. 

Ontwerp.png
Levering.png

LEVERING

Na betaling wordt jouw bestelling met zorg verpakt en verzonden. Zodra jouw order verzonden is, ontvang je van PostNL een mailtje met hierin de Track&Trace code. De duur van het gehele proces verschilt, maar hou rekening met 14-18 weken voor de kleinere items en bij tafels op 18 tot 22 weken.

bottom of page