top of page

wat te doen met je rouwbloemen?

Vaak kan het bewaren van een of meerdere rouwbloemen een steun betekenen voor mensen om iets te hebben wat herinnert aan het afscheid met de dierbare.


Veel mensen weten niet wat ze na de begrafenis of crematie met de bloemen moeten. Het komt daarom ook vaak voor dat het rouwboeket bij het crematorium wordt achter gelaten. Dit is een optie, maar je kan er ook voor kiezen om een aantal van deze speciale bloemen voor altijd te bewaren door ze door Floral Stories te laten prepareren en verwerken.


De bloemstukken die gepaard gaan bij het afscheid, zijn prachtige stukken die met veel liefde en zorg zijn uitgezocht. Hoe mooi is het om deze mooie en speciale bloemen voor altijd te kunnen bewaren? De mogelijkheden zijn enorm. Je kan ervoor kiezen om slechts één bloem te bewaren, maar ook om meerdere bloemen te bewaren. Op de onderstaande foto's zie je een stuk van de afmeting 20x20 centimeter. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.


De onderstaande foto's zijn gemaakt door By Elize Photography (www.byelizephotography.nl). Het bloemstuk is gemaakt door Flora Lisa (www.flora-lisa.nl) en de locatie is gestyled door Binnenstebuiten Events (www.binnenstebuitenevents).

Comments


bottom of page