top of page

Yes! per 14/10/23 vier extra afleverlocaties voor bloempreparaties

Eindelijk is het zo ver: jouw speciale bloemen kunnen per 14 oktober 2023 fysiek afgeleverd worden op maar liefst vijf plaatsen in Nederland. Namelijk in Sleen (hoofdvestiging Floral Stories), Zwolle, Leiden, Tiel en Someren. Vier vrouwen stellen hun huis met alle liefde beschikbaar om jouw prachtige bloemen te ontvangen zodat we hier de mooiste bloempreparaties van kunnen maken. De meiden hebben maanden getraind met diverse droogtechnieken en zijn er helemaal klaar voor! We stellen de nieuwe locaties graag aan je voor.Floral Stories breidt uit naar vijf bloempreparatie locaties in Nederland
bloempreparatie in nederland


#1- Sleen (Drenthe), Meulenakker 5A - hoofdvestiging

Ons atelier in Sleen blijft uiteraard geopend.. Dit is de enige locatie waar de mogelijkheid bestaat om voorbeeldstukken en persoonlijk advies over de bloempreparaties te krijgen. Op de andere locaties kunnen de bloemen enkel worden afgeleverd. Uiteraard is dit geen enkel probleem, zodra de bloemen volledig gedroogd zijn nemen we met alle plezier telefonisch contact met je op om jouw wensen door te spreken.


#2- Zwolle (Overrijssel), Kromme Rijn 18

Kromme Rijn 18 in Zwolle is een hoekhuis. Als je voor het hoekhuis staat kan je rechts van het huis een steegje in. Volg hierbij de witte pijlen op de afbeelding. De eerste schuttingdeur links kan je openduwen. Achter het schuurtje in de tuin staat een rode kast, volg hiervoor de rode pijl. In deze kast vind je verschillende vazen. Kies een vaas uit waar jouw bloemen inpassen en doe er wat water bij uit de gieter. Nu kan je jouw bloemen in het onderste deel van de kast plaatsen, achter de deurtjes. Zo blijven jouw bloemen goed beschermd tot Paula zorgt voor jouw bloempreparatie.#3- Tiel (Gelderland), Joke Smitstraat 21

Joke Smitstraat 21 in Tiel is een tussenwoning in een doodlopende straat aan de linkerkant. Met voldoende parkeerplek op de oprit en aan het eind van de straat kan je gemakkelijk jouw bloemstuk bij Marilot afleveren. Op de oprit tegen het huis staat een kussen box met een cijferslot dit slot is te open met de code die je van ons doorgestuurd krijgt. In de box staat een vaas met water, waar je uiteraard gebruik van mag maken.
#4- Leiden, Cornelia van Arkelstraat 29

De Cornelia van Arkelstraat 29 is een hoekhuis in een buitenwijk van Leiden. Als je de auto parkeert hoor je de kippetjes al. Als je door het hekje naar binnen gaat zie je links (bij de gele stoeltjes) een box staan waar je jouw bloemen kan achterlaten. Indien van toepassing kan je ze in de vaas met een laagje water zetten. Zo zijn je bloemen goed beschermd totdat Annemieke zorgt voor jouw bloempreparatie.
#6- Someren, Wilhelminaplein 4

In Someren kunnen de bloemen afgegeven worden bij Lian van Bloemgalerie Lian Engelen. Deze prachtige winkel hanteert de volgende openingstijden:

Maandag 13.30-18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur


In overleg kunnen de bloemen buiten openingstijden worden afgeleverd.Comments


bottom of page