top of page

verzend je bloemen veilig per post

In deze blogpost omschrijven we het geheim achter de succesvolle leveringen per post. Het is misschien verrassend om te horen dat Floral Stories maar liefst 70% van alle bloemen per post ontvangt, toch is dit echt het geval. Hoewel dit op het eerste gezicht riskant klinkt, verloopt dit proces in bijna alle gevallen verrassend soepel. De sleutel tot succes ligt in de juiste voorbereiding en verzending. In dit artikel zullen we kijken naar waarom bloemen per post verzenden een betrouwbare optie is en hoe je dit veilig kunt doen.

 

Waarom verzend je je bloemen per post?

Er zijn tal van redenen waarom mensen ervoor kiezen om bloemen per post te verzenden als ze een bloempreparatie willen maken van hun speciale rouw- of trouwbloemen. Het verzenden van bloemen per post biedt een belangrijk voordeel: namelijk het grote gemak. Het verzenden van bloemen per post is handig omdat je dit vanuit je eigen huis kunt regelen. Je hoeft jouw speciale bloemen niet naar onze afleverlocaties te brengen.

 

Veilig bloemen verzenden, stap voor stap:

Het verzenden van bloemen per post kan dus een geweldige optie zijn, maar het vereist zorgvuldige voorbereiding om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat aankomen. Hier zijn enkele verzendinstructies om dit op de veiligste manier te doen:

  • Bloempreparatie: Begin met de juiste voorbereiding van de bloemen. Snijd de stelen schuin af en verwijder overtollig bladgroen indien hier sprake van is. Zorg ervoor dat de bloemen die je opstuurt zoveel mogelijk vers zijn.

  • Verpakking: Plaats onderaan de  stelen vocht. Dit doe je door bijvoorbeeld wc-papier of keukenrol nat te maken onder de kraan en af te sluiten met een boterhammenzakje  of aluminiumfolie. Vervolgens plaatst je de bloemen voorzichtig in een stevige, goed passende doos.

  • Kant-en-klare verzenddoos: Heb je een hand gebonden boeket? Dan kunnen wij ook een klant-en-klare verzenddoos naar  je opsturen. Deze is van alle gemakken voorzien! Zie de afbeelding onderaan deze blogpost voor meer informatie.

  • Hoeveelheid: Stuur indien mogelijk genoeg bloemen naar ons op. We ontvangen liever te veel dan te weinig bloemen. We drogen en prepareren alle bloemen, zo kunnen we de mooiste bloemen gebruiken voor jouw bloempreparatie.

  • Bescherming: Voeg beschermingsmateriaal toe om de bloemen op hun plaats te houden en schokken tijdens het transport te absorberen. Zorg ervoor dat de bloemen niet bewegen in de doos.

  • Adres en Instructies: Zorg ervoor dat het adres duidelijk is en voeg eventuele speciale instructies toe voor de bezorger.

  • Koeling: In sommige gevallen kan het handig zijn om de bloemen voor de verzending in een koeling of op een koele plaats  te bewaren. Zo gaat de kwaliteit van de bloemen het minst snel achteruit.

  • Kies een betrouwbare vervoerder: Kies een betrouwbare bezorgdienst zoals PostNL of DHL.

  • Volg het pakket: Gebruik trackinginformatie om de voortgang van het pakket te volgen en te zorgen dat het veilig aankomt. Zodra wij jouw speciale bloemen hebben ontvangen, sturen we je uiteraard een bericht.

 

Door deze stappen te volgen, vergroot je de kans dat je bloemen in uitstekende staat bij ons aankomen. Zodra we jouw speciale rouw- of trouwboeket binnen hebben gaan we meteen aan de slag om hier een blijvende herinnering in epoxy van te maken!

 

In conclusie, bloemen per post verzenden is een veelgebruikte en veilige manier om je bloemen over te brengen, ongeacht de afstand. Dus, de volgende keer dat je een bloempreparatie wil laten maken, overweeg dan om bloemen per post te sturen voor een onvergetelijke bloempreparatie in epoxyhars. Een herinnering voor altijd! Benieuwd naar onze algemene werkwijze? Klik dan hier. Mocht je meteen alle prijzen en mogelijkheden willen bekijken kan je hier klikken.Afbeelding: op de foto zie je de verzenddoos die wij naar jou toe kunnen sturen. Deze verzenddoos is van alle gemakken voorzien.

Commentaires


bottom of page