top of page

reeds gedroogde bloemen

Heb je destijds zelf bloemen gedroogd, al dan niet professioneel maar gewoon op de kop op zolder, en wil je hier iets moois van laten maken? Dat kan natuurlijk ook. Of heb je droogbloemen waarvan je iets speciaals wil laten maken?


Je kunt er niet meer omheen, droogbloemen zijn populairder dan ooit. Nieuw is deze trend zeker niet, want in de jaren ‘70 en ‘80 zag je dit al bij je (groot)moeder thuis op tafel staan. Maar trends keren nou eenmaal terug, zo ook de droogbloemen.


Wij zien veel trouwboeketten voorbij komen waar droogbloemen in verwerkt zijn. Het trouwboeket is gevuld met verschillende soorten grassen, granen, mooie pampas pluimen en gedroogde bloemen als Lagurus. Met zorg geteeld, gedroogd en geoogst zodat je voor jouw bruiloft een prachtig neutrals bruidsboeket van droogbloemen hebt.


Ben je zelf aan de slag gegaan om je trouwboeket te drogen? Dan ben je er ongetwijfeld achter gekomen dat niet elke bloem geschikt is om zelf te drogen.


Regelmatig ontvangen wij de vraag of we alsnog iets blijvends kunnen maken van de bloemen die al gedroogd zijn. En dat kunnen we zeker, zie onderstaande foto's. Plaats hier je reservering om iets van de reeds gedroogde bloemen te laten maken.

Commentaires


bottom of page