top of page

Meet the bracelet!

Wat wil ik nog toevoegen aan het assortiment, vroeg ik mezelf een paar maanden geleden af. Floral Stories staat symbool voor bloembehoud, om de herinnering achter de bloemen tastbaar te kunnen maken. Of dit nou bloemen uit een trouwboeket of rouwbloemen zijn, de betekenis en herinnering van bloemen zijn speciaal en wil je het liefste zo lang mogelijk bij je houden. Dat bracht me op een idee, want hoe mooi is het om de bloemen écht dicht bij je te kunnen houden? In de vorm van een armband. En daar had ik mijn antwoord, dát is wat ik wilde toevoegen aan mijn collectie.


De perfecte, mooie, elegante en subtiele armband is waar ik naar opzoek ging. Na vele maanden oriënteren en ontwerpen kan ik dan ook met trots zeggen: ‘meet the bracelet!’. Een absolute nieuwe topper in het assortiment.


De kosten voor de armband bedragen 139,95 euro. De 925 sterling zilveren armband is verkrijgbaar in vier afmetingen: maat 17, 18, 19 en 20. Elke armband bevat vijf bedels met hierin bloemen die door jou aangeleverd worden. Wil je een enkele bedel(s), omdat je bijvoorbeeld al een armband hebt? Dit kan natuurlijk ook. De kosten hiervoor bedragen dan 39,95 euro per bedel.


Volg onderstaande instructies om je polsmaat te bepalen. Om je armbandmaat te bepalen, kun je over het algemeen 3 cm bij je polsmaat optellen. Gebruik altijd de lijst voor jouw gewenste armband om te zorgen dat je de juiste armbandmaat hebt.

Valt jouw maat tussen twee pols- of armbandmaten, kies dan voor de grootste maat.Wind het meetlint om je pols, net voor je polsgewricht, met je handpalm omhoog. Noteer je polsmaat. Vind je een lossere armband fijner, neem dan een maat groter.


Voorbeeld: is jouw polsomtrek 15 cm? Kies dan voor maat 18.留言


bottom of page