top of page

Floral Stories by Vip Roses

Een revolutie in bloemen! Floral Stories biedt samen met Vip Roses adembenemende, unieke kunstwerken aan waar bloemen en epoxy elkaar ontmoeten. Elk duurzaam ontworpen stuk is handgemaakt en bevat echte bloemen gekweekt in de kassen van Vip Roses.

Vip Roses transformeerden de rozenkas die ooit van hun vader was, tot een wereldwijd erkende naam in rozen. In hun 3,5 hectare kas telen Marc en Ed Sassen een scala aan adembenemende rozen. Hun rozen zijn verre van typisch, ze hebben de meest verbluffende en unieke soorten. De naam Vip Roses zegt het al, ze zijn niet zomaar een kas die de standaard rozen aanbiedt.

Hoe gaaf zou het zijn om nou juist deze rozen te kunnen vereeuwigen, zodat ze altijd blijven bestaan? Een uniek item voor in huis, als decoratie van je restaurant of je hotel, of om cadeau te geven. Zowel Floral Stories als Vip Roses hoefden hier niet lang over na te denken: dit gaan we doen! Na een uitgebreide rondleiding door de kassen van Vip Roses ging ik terug naar huis met een enorme doos vol zelf geplukte rozen. Ik kon aan de slag.

Samen hebben we de perfecte giftboxen voor de items ontworpen. We hebben gekozen voor luxe zwarte boxen, bedrukt met goudfolio en hierin zwart satijn. Een aantal weken later waren de stukken af en klaar om verkocht te worden. Inmiddels zijn de stukken te koop op de webshop van Vip Roses en worden ze wereldwijd verkocht.

Nieuwsgierig geworden? Zie hieronder de teaser van de collectie:


 

De video is gemaakt door Tom Sassen (www.tomvideocontent.nl)

De foto die bij dit artikel geplaatst is, is gemaakt door MARGO Hurtownia Kwiatów Ciętych (groothandel) te Warschau, Polen.

Comments


bottom of page