top of page

Een blog voor de man

Beste mannen, middels deze blog wil ik jullie graag inzage geven in mijn klantenbestand. Ik kan hierover zeggen dat 95% van mijn klanten vrouwen zijn.

Met die wetenschap, hoe leuk is het dan om je vrouw te verrassen met bloem in epoxy. Vrouwen worden namelijk altijd blij van bloemen. Je kan haar dit bijvoorbeeld op haar verjaardag geven, tijdens jullie huwelijksdag, op Valentijnsdag, met kerst, of gewoon omdat ze het verdient. En het mooiste is: de bloem blijft altijd bestaan. Het is een uniek, persoonlijk en speciaal cadeau die haar zeker weten bijblijft.

Ik zet drie redenen op een rij, waarom je met dit cadeau altijd goed zit: allereerst is het attent. Het idee dat je speciaal voor haar een bloem hebt uitgekozen, geeft een vrouw een speciaal gevoel. Ten tweede kan je bij het uitkiezen van een sieraad of parfum nog wel eens de verkeerde kiezen, maar bij een bloem in epoxy is dit eigenlijk niet mogelijk. Wij helpen je met alle plezier om de mooiste bloem uit te kiezen. Als derde zorgt het voor langdurig geluk. Als een vrouw het cadeau ontvangt tovert dat meteen een glimlach op haar gezicht. Dat geluksgevoel duurt langer dan alleen dat moment, elke keer als ze ernaar kijkt herinnert ze het speciale moment of misschien wel de lieve woorden die je bij het geven hebt gezegd.

Dus twijfel je nog over een cadeau voor haar? Het mag duidelijk zijn: een bloem in epoxy is altijd goed.

Yorumlar


bottom of page