top of page

Bloempreparatie Rotterdam


Rotterdam is een grote stad met veel winkels. Ook zijn er dus veel bloemisten aanwezig. Elke bloemist kent zijn eigen stijl en biedt een ander assortiment aan. Dit maakt elk bloemstuk uniek. Er zijn vele gelegenheden om bloemen te halen bij een bloemist, bijvoorbeeld voor een verjaardag of om iemand beterschap te wensen, maar ook zijn er vaak bloemen aanwezig op een bruiloft of bij een uitvaart. Er is voor elk moment wel een geschikte bos bloemen of bloemstuk. Elke bloem heeft weer een andere betekenis, en zo heeft elk bloemstuk dat ook. Bloemen hebben altijd een speciale betekenis, ze worden altijd gekocht met een bedoeling. Dit maakt het prepareren van jouw bloemen erg speciaal, zo houdt je voor altijd een speciale herinnering dichtbij je.


Bloemen prepareren om bloemen te bewaren


Bloempreparatie is een zeer moderne vorm van bloembehoud. Bij Floral Stories bieden wij de mogelijkheid om jouw bloemen te laten vereeuwigen in epoxyhars. Dit is mogelijk vanuit het gehele land. We verzorgen bloempreparatie niet alleen voor omliggende regio’s, maar maken dit mogelijk voor iedereen.


Woon je in een stad als Rotterdam, dan is het ook mogelijk om jouw bloemen snel en veilig bij ons aan te leveren. We bieden hierin meerdere opties aan. Je kunt de bloemen fysiek af komen leveren, of je hebt de mogelijkheid deze naar ons op te sturen per post. Beide opties zijn snel en veilig. In de mail die je ontvangt na het plaatsen van jouw reservering staat alle informatie hierover uitgelegd. Uiteraard mag je hiervoor ook contact met ons opnemen.


Bloemen per post vanuit Rotterdam naar Floral Stories


We ontvangen veel bloemen per post. Om ervoor te zorgen dat jouw bloemen niet verwelken tijdens de reis, kun je bijvoorbeeld vochtig keukenpapier of watten om de stelen wikkelen, op deze manier krijgen de bloemen alsnog water binnen en blijven ze langer goed. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om zelf jouw boeket langs te komen brengen, wij beschikken over een drop-off locatie waar je de bloemen op elk moment van de dag af kan leveren. Hiervoor voorzien we je graag nog van meer informatie.


Bloempreparatie proces


Wanneer de bloemen zijn afgeleverd kan het proces van bloempreparatie beginnen, allereerst moet al het vocht uit de bloemen worden gehaald, wat wij doen door de bloemen te drogen met onze professionele droogtechnieken en de allerbeste droogmiddelen. Het drogen van de bloemen duurt (afhankelijk van het type bloem) 3 tot 4 weken. Als het vocht uit de bloemen is kunnen ze in onze epoxyhars gegoten worden, dit duurt een aantal weken, afhankelijk van de afmeting van jouw stuk en grootte van de order.


Wanneer jouw stuk helemaal klaar is zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen om jouw stuk veilig te kunnen ontvangen. Zo kun je ervoor kiezen om jouw order fysiek op te komen halen, of deze door ons op te laten sturen.


Je kan via onze site eenvoudig een afspraak plannen. Kies welke bloemen je hebt, doorloop de agendastappen en wij nemen spoedig contact met je op!


Commentaires


bottom of page