top of page

Bloempreparatie in Eindhoven?

In grote steden als Eindhoven is veel te doen. Er zijn veel winkels, je kunt er dan ook heel veel kopen, maar een gepersonaliseerd stuk gemaakt van epoxy is er niet te verkrijgen. Bij Floral Stories kun je dit echter wel bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in bloempreperatie en kunnen onze prachtige creaties in heel Nederland, en dus ook in Eindhoven, afleveren.


Bloemen prepareren: Een prachtige oplossing!


Het is heel bijzonder dat we bloemen voor altijd kunnen bewaren door ze in epoxy te gieten. Het zorgt ervoor dat we bloemen voor altijd kunnen omarmen als herinnering. Dat is natuurlijk geweldig. Dit maakt het zo speciaal jouw bloemen te preparen in epoxy. Naast dat het uniek is en niet te verkrijgen in winkels, is het een persoonlijk item en gemaakt van de door klanten zelf aangeleverde bloemen. Zo bewaar je een herinnering voor altijd dichtbij je.


Bloemen in Epoxy, hoe gaat dat?


Het bijzondere van epoxy is dat het, wanneer het is uitgehard, een glasachtig effect geeft. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden voor wat je met epoxy kan doen. Wat over het algemeen niet heel bekend is, maar wel steeds vaker voorkomt, is het laten gieten van een bloemstuk in epoxy, hierbij laat je bijvoorbeeld jouw bruidsboeket of een rouwstuk prepareren. Door jouw bloemen te laten prepareren in epoxy, blijven jouw speciale bloemen voor altijd intact. Je kunt jouw speciale bloemen zo voor altijd bewaren.


Bloemen prepareren Eindhoven


Je kunt vanuit het hele land jouw bloemen op een veilige manier aan ons aanleveren, wat voor mensen die verder weg wonen, in grote steden als Eindhoven, ook de mogelijkheid biedt hun speciale bloemen bij ons te laten prepareren. Via onze website kun je een reservering plaatsen en hierbij de gewenste order doorgeven. Na het plaatsen van jouw reservering ontvang je een bevestigingsmail met hierin alle tips voor het opsturen van jouw bloemstuk. Bloemen die per post worden verstuurd, zitten vaak voor een aantal dagen in een doos. Het is daarom erg belangrijk jouw bloemen zo te verpakken dat deze niet zullen verwelken tijdens de reis.


Bij Floral Stories beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment aan afmetingen en vormen waarin wij jouw bloemen kunnen verwerken. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een salontafel voor in huis. Maar ook zijn er vormen zoals de hexagon, het vierkant, een hart, of een waxinelichtje, die allemaal in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. We snappen dat dit jou nieuwsgierig maakt. Kijk vooral eens op onze inspiratiepagina.


Bloempreparatie Eindhoven


Dit biedt de mogelijkheid jouw bloemen te laten prepareren in eigen gewenste afmeting en vorm. Ons team staat klaar om hier advies in te geven en samen te streven naar het behalen van het mooist mogelijke resultaat voor de klant. Recent aan ons assortiment toegevoegd is de bol, dit stuk geeft de bloemen op een bijzondere manier weer, je kunt deze vanuit meerder invalshoeken bekijken. Dit zorgt ervoor dat elke bloem tot zijn recht komt in het item.Comments


bottom of page