top of page

Bloempreparatie Den Haag

Den Haag is een prachtige stad vol bezienswaardigheden, winkels en een prachtig strand. Er is dan ook veel te doen, zo kun je gebouwen bekijken als het Mauritshuis, musea bezoeken en een dagje naar Scheveningen strand. Den Haag is dan ook een prachtige stad om een locatie uit te zoeken om te trouwen. De stad staat vol met prachtige gebouwen en grenst aan de Noord Zee. Uiteraard beschikt de stad over tal van winkels, waaronder veel bloemisten. Elke bloemist kent zijn eigen stijl en biedt een ander assortiment aan. Dit biedt veel mogelijkheid in het laten maken van een trouwboeket.


Bloemen die je hebt laten maken in Den Haag of omgeving kan je heel goed door ons laten prepareren. Wij prepareren met regelmaat bloemen afkomstig uit Den Haag en omgeving. Mensen uit Den Haag kunnen op verschillende manieren regelen dat hun boeket in perfecte staat bij ons arriveert.


Trouwbloemen prepareren Den Haag


Trouwboeketten zijn erg speciale boeketten. Ze worden gemaakt naar wens van de bruid en maken vaak een groot deel uit van de trouwdag. Zo zie je ze veel terug in de aankleding, en uiteraard bij de bruid zelf. Ook maken ze deel uit van de trouwfoto’s. Een trouwboeket is erg speciaal voor het getrouwde stel, de bruid kiest naar wens zelf haar boeket uit en draagt deze de hele dag bij zich. Dit maakt dat trouwbloemen een herinnering zijn aan de bruiloft. Dit maakt het erg speciaal deze bloemen te bewaren. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden jouw boeket te behouden. Zo kun je deze zelf drogen, invriezen of in laten lijsten. Bij Floral Stories bieden wij een moderne manier van bloembehoud aan. Door de bloemen te prepareren in epoxy behouden de bloemen hun originele vorm en kleur, en blijven ze voor altijd bewaard. Ook zet je een epoxystuk makkelijk weg en kun je er voor altijd van blijven genieten.


We ontwerpen jouw gewenste epoxy item met jouw aangeleverde bloemen en streven met onze hoogwaardige kwaliteit producten naar het mooist behaalbare resultaat voor de klant. We beschikken over een breed assortiment aan afmetingen en vormen, zo kun je zelf kiezen wat je aanspreekt en hoe groot je jouw item wilt hebben. Samen met onze klanten bespreken we de wensen en adviseren we welk item geschikt is voor het boeket.


Bloemen prepareren Den Haag


Klanten uit steden als Den Haag komen moeizamer fysiek de bloemen persoonlijk aanleveren dan klanten uit omliggende regio’s, dit vanwege de lange reistijd. Daarom bieden wij binnen ons bedrijf meerdere mogelijkheden aan onze klanten aan om hun boeket veilig bij ons af te leveren. Zo kun je de bloemen persoonlijk langs komen brengen. Wij beschikken over een drop-off locatie waar je het boeket de hele dag door langs kunt komen brengen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan de bloemen op te sturen naar ons. Dit is een veilige en snelle manier om de bloemen bij ons aan te leveren als het fysiek langsbrengen hiervan veel tijd of moeite kost.


In de bevestigingsmail die je ontvangt na het plaatsen van jouw reservering staat alle informatie die je nodig bent voor het opsturen of langsbrengen van jouw boeket. Als je graag wat voorbeeldstukken komt bekijken is er altijd de mogelijkheid hier een afspraak met ons voor in te plannen. Zodra wij de bloemen ontvangen hebben kan het proces van start gaan, benieuwd hoe dit verloopt? Neem contact met ons op of neen kijkje tussen onze blogs op de website.


Direct bloemen laten prepareren?

Zo snel mogelijk bloemen laten prepareren? Plan dan een afspraak bij ons in of neem contact met ons.


Commentaires


bottom of page