top of page

bloemen verzenden of langs brengen?

Wil jij weten of je de bloemen beter kunt opsturen per post of deze beter langs kan komen brengen? We begrijpen de twijfel. In deze blog adviseren we jou over de mogelijkheden.


Bloemen per post verzenden

Wij krijgen veel boeketjes en bloemstukken opgestuurd per post. Dit is een veilige en handige manier om ervoor te zorgen dat jouw bloemen bij ons terecht komen. Vooral als je wat verder weg woont en het veel tijd in beslag neemt om het bloemstuk zelf bij ons af te leveren. Doorgaans ontvangen wij 70% van onze bloemen per post. En dit gaat eigenlijk altijd goed.... afkloppen ;-) Je zou er altijd voor kunnen kiezen om wat extra bloemen op te sturen, zodat we de mooiste bloemen kunnen drogen en gebruiken in jouw stuk. Liever te veel dan te weinig!


In de mail die jij ontvangt nadat jouw reservering is geplaatst, staan allerlei tips die ervoor zorgen dat wij jouw bloemen goed ontvangen. Houd er wel rekening mee dat het opsturen van de bloemen altijd 1, tot meerdere dagen, in beslag neemt voordat wij deze ontvangen.


Als je graag advies van ons wil welke afmeting het beste bij jouw bloemen past, dan horen wij dit graag. Dan nemen wij na het zien van jouw bloemen contact met je op.


Bloemen langs brengen

Als je dichtbij woont adviseren we altijd om de bloemen langs te brengen. Wel zo veilig! Daarnaast hebben we een 24/7 drop-off locatie zodat je altijd de bloemen kan afleveren wanneer het jou past, ongeacht of wij er zijn of niet.


Zijn jouw bloemen al in een wat mindere staat? Dan is het belangrijk dat wij de bloemen zo snel mogelijk ontvangen zodat wij alsnog een prachtige herinnering kunnen maken van de bloemen. In zo’n geval adviseren wij ook om de bloemen langs te brengen. Wanneer jij graag 100% zekerheid wilt hebben dat jouw bloemen niet met de post verloren gaan maar goed bij ons aankomen, dan raden wij ook aan deze langs te brengen.


Het langs brengen van de bloemen is zeker aan te raden wanneer je graag wat voorbeeldstukken wilt bekijken. Bijvoorbeeld als jij twijfelt over een passende afmeting voor jouw bloemen, of wanneer jij graag wat advies van ons zou willen krijgen. In de mail die jij ontvangt na jouw reservering staat uitgebreide informatie over het langs brengen van jouw bloemen. Voor verdere vragen, neem gerust contact met ons op.
Comments


bottom of page