top of page

Bloemen prepareren in Drenthe

Bloemen hebben enorm veel waarde voor veel mensen. Natuurlijk niet iedere bos bloemen, maar trouw- en rouwboeketten hebben emotionele waarde. Wat is er nou mooier dan die bloemen voor altijd kunnen bewonderen. Zo leg je de herinnering vast en levend. Bloemen prepareren in Drenthe doe je bij Floral Stories. Meer weten? We vertellen alles wat je moet weten.


Bloempreparatie is het conserveren van bloemen, op zo’n manier dat de bloemen er langer mooi uitzien en voor altijd bewaard kunnen blijven. Met behulp van bloempreparatie kun je voor altijd van je trouwboeket genieten of heb je voor altijd een speciale herinnering door het te laten prepareren van rouwbloemen.


Specialist bloemen in epoxy in Drenthe

In de omgeving van Drenthe is Floral Stories de enige die zich een specialist kan noemen in bloemen prepareren in epoxy, wij onderscheiden ons van anderen met ervaring, kwaliteit, klantgerichtheid en prijs. Via onze website kun je eenvoudig vanuit heel Drenthe een reservering plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het plaatsen van een reservering, zo kun je ervoor kiezen om de bloemen langs te brengen bij ons atelier in Sleen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bloemen op te sturen.


Bloemen prepareren Drenthe

Indien je ervoor kiest om de bloemen te versturen, krijg je na het plaatsen van de reservering een mail met tips om jouw boeket goed in te pakken zodat wij de bloemen goed ontvangen.


Ook wanneer je twijfelt of je de bloemen wil langsbrengen of de bloemen wil laten afleveren, kun je contact opnemen via mail of whatsapp.


Wanneer jouw stuk klaar is, kun je ervoor kiezen om het stuk op te halen bij ons atelier, je kunt er echter ook voor kiezen om jouw stuk op te laten sturen. De enige afmeting waarbij het vereist is om het stuk op te halen bij het atelier is de bijzettafel, dit is in verband met een hogere kans op schade bij verzending van de tafel.

留言


bottom of page