top of page

Alsjeblieft, honderd euro korting bij deze getalenteerde huwelijksfotograaf!

Meet Silvia! Het gezicht achter SH-Fotografie. Een ontzettend getalenteerde fotografe. Ondanks dat ze regelmatig bekende Nederlanders voor de lens heeft, is haar grote passie huwelijksfotografie. En dat is te zien ook!


Een huwelijksfotograaf zorgt ervoor dat je steeds opnieuw je trouwdag kan herbeleven. Hij of zij voorziet tastbare herinneringen aan je huwelijksdag. Kijk keer op keer terug op de mooiste dag van je leven en koester je memorabele momenten je leven lang.


Silvia legt op een enthousiaste wijze alle speciale momenten van jullie huwelijk vast. Vind jij haar stijl net zo tof als ik? Dan heb ik goed nieuws. Dan heb ik goed nieuws. Als je voor 31-01-2021 een reservering bij haar plaatst voor het fotograferen van je gehele trouwdag (minimaal 10 uur), krijg je maar liefst 100 euro korting! Je ontvangt 200 digitale foto’s en ontvangt een luxe mini album (20x20 cm) met hierin de mooiste foto’s. Natuurlijk moet je de kortingscode: FLORALSTORIES2021 wel even benoemen bij het reserveren.


Heb ik je nieuwsgierig gemaakt of wil je meer weten? Neem dan snel een kijkje op www.silviahidding.nl op volg haar op Instagram (@silviahidding).
bottom of page