Schermafbeelding 2021-08-04 om 10.24.11.png

Een moderne, innovatieve en duurzame manier van bloem behoud. 

 

Gespecialiseerd in trouw- en rouwbloemen. De manier om jouw bloemen voor altijd te bewaren.

Floral Stories streeft ernaar om zich te onderscheiden in kwaliteit, prijs, leveringstijd en klantgerichtheid. 

Floral Stories biedt een breed assortiment aan mogelijkheden om jouw trouw- of rouwbloemen te vereeuwigen. Ga jij voor een ware eye-catcher in huis, of liever voor een fijn sieraad om de herinnering nóg dichterbij je te dragen? Bekijk alle mogelijkheden hier.

 

 Wil je op een bijzondere, unieke en moderne manier voor altijd kunnen genieten van jouw speciale huwelijksbloemen? Kies er dan voor om de bloemen in te laten gieten in epoxy. Het effect van epoxy is alsof de trouwbloemen in glas gegoten zijn. Niet alleen heb je zelf een tastbare herinnering van de mooiste dag van je leven, ook is het een geweldig cadeau om aan je dierbare gasten te geven. 

Trouwbloemen

Rouwbloemen

Rouwbloemen zijn een blijk van waardering, respect en liefde tegenover de overledene en het biedt troost aan de nabestaanden. Je kan ervoor kiezen om een aantal van deze speciale bloemen voor altijd te bewaren. Vaak kan het bewaren van een of meerdere rouwbloemen een steun betekenen voor mensen om iets te hebben wat herinnert aan het afscheid met de dierbare. 

 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om as aan het object of sieraad toe te voegen. Hierdoor hou je de herinnering aan uw dierbare levend. Daarnaast is dit een moderne en bijzondere manier om uw dierbare dichtbij je te kunnen houden.

prachtig cadeau

Floral Stories Giftcard

De manier om iemand te verrassen met een origineel, speciaal en blijvend cadeau. Dit is hét cadeau om te geven op een bruiloft of om iemand een hart onder de riem te steken na een overlijden. 

thumbnail_IMG_3126.png
17863932943903189_edited_edited.jpg

Meet Jody

Ik ben Jody de Groot, het gezicht achter Floral Stories. Zoals het je vast niet verbaast heb ik een passie voor bloemen. Ik vind het hele proces rondom bloemen geweldig, van het planten van de bollen tot het vereeuwigen van de bloem.

Bloemen vertellen een verhaal, ze creëren een herinnering. Of dat gaat over een trouwerij, een verlies van een dierbare of omdat het de bloemen uit je eigen tuin zijn waar je zo gek op bent. Ik ben ontzettend dankbaar om deze verhalen te mogen vereeuwigen in epoxy en op deze manier de herinnering tastbaar te mogen maken.

Bedankt dat je een kijkje neemt op mijn website. Als je een reservering wil plaatsen of meer informatie wil, neem dan gerust contact met me op. 

Google reviews

VIJF STERREN

Portfolio

"Jody maakt echt de mooiste ontwerpen. Zo blij met de stukken die ze van ons trouwboeket heeft gemaakt. Ze denkt goed met je mee en luistert naar je wensen. Heel persoonlijke en warme ontvangst. Ook een mooie samengesteld boeket van zijde bloemen mogen ontvangen, met lief berichtje erbij. Zeer de moeite waard om bij haar te bestellen, absoluut geen spijt van."

Francisca A

"Ik bestelde bij Jody een paar verschillende producten. Zowel voor mezelf als voor de mensen om mij heen. Zo konden we een stukje van de bruiloft in ons huis bewaren.

 

Wat een prachtige werkjes heeft Jody geleverd! Ik ben er nu (meer dan 6 maanden laten) nog altijd dol op! Het grote vierkant is mijn favoriet. Ik geniet elke dag nog van mijn eigen trouwbloemen."

Charlie D

"Jody heeft echt prachtig werk geleverd! Na onze bruiloft ben ik vanuit Brabant naar Sleen gereden, zodat ik er zeker van zou zijn dat de bloemen goed aankwamen. Eenmaal daar werden wij hartelijk ontvangen en hebben we gelijk een aantal exemplaren gezien en daarmee ook uitgekozen. Gisteren zijn mijn stukken geleverd! Chapeau! Topwerk geleverd! Als ik nog een keer bloemen vereeuwigd wil hebben kom ik zeker bij Jody terug!"

Marli L