top of page

Bloempreparatie Amsterdam

Iemand die dichtbij je staat, een dierbare verliezen is een heftig punt in je leven waarin je komt te staan. Naast de rouwperiode komt er nog veel bij kijken. Zo moet het afscheid geregeld worden. Ieder heeft hier zijn eigen ideeën en wensen bij, vaak wordt de manier van afscheid nemen ook gebaseerd op de wensen van de overledene.


Zo is vaak van tevoren al aangegeven of deze persoon graag begraven of gecremeerd wilt worden. In een grote stad als Amsterdam bevinden zich veel begraafplaatsen en crematoriums. Crematorium de nieuwe Ooster is dan ook één van de grootste uitvaartcentra van Nederland, ook bevindt zich hierbij een begraafplaats.


De begrafenis is dan ook erg belangrijk, het laatste moment van afscheid wat je van je dierbare kan nemen. De dag van de uitvaart is een speciale dag die je je voor altijd blijft herinneren. Om deze dag persoonlijk te maken wordt de afscheidsdienst en manier van afscheid nemen vaak gedaan op de manier hoe de overledene dit graag had gewild. Vaak komen hier bloemen bij kijken, bloemisten baseren ook hierbij de rouwstukken op de overledene.


Bloempreparatie Amsterdam


De bloemen die aanwezig zijn op de begrafenis/uitvaart maken een groot deel uit van de dag. Ook wordt het rouwstuk bij het begraven van een overledene vaak op de kist gelegd, dit maakt de bloemen erg speciaal en geeft de bloemen een herinnering aan deze dag. Rouwstukken zijn dan ook prachtig om te zien, de ene is heel kleurrijk, de ander heeft veel verschillende bloemen, en sommige stukken zijn juist prachtig door de eenvoud ervan. Dit wordt vaak gebaseerd op de bloemenvoorkeur van de overledene.


Bloemen bewaren Amsterdam


Om een herinnering aan deze dag te houden is het erg mooi de bloemen van het rouwstuk te bewaren. Bloemen verwelken vaak snel. Tegenwoordig zijn er vele manieren de bloemen te bewaren. Je kunt deze bijvoorbeeld zelf drogen of invriezen, ook kun je er veel mee laten doen. Zo kun je de bloemen in laten lijsten, in een stulp laten plaatsen etc. Bij Floral Stories prepareren wij jouw speciale bloemen op moderne wijze. Het bewaren van bloemen in epoxyhars komt steeds meer voor, het is een milieuvriendelijk en handgemaakt item wat mogelijk maakt jouw speciale bloemen voor altijd te bewaren. Wij vinden het erg speciaal om hierin voor onze klanten iets te kunnen betekenen.


Wij zijn met ons bedrijf gevestigd in een dorpje gelegen in de provincie Drenthe. Dit is voor klanten uit steden als Amsterdam lastig te bereiken, dit kost veel tijd. Daarom bieden wij onze klanten meerdere mogelijkheden aan de bloemen bij ons aan te kunnen leveren. Zo kun je de bloemen fysiek langs komen brengen bij onze drop-off locatie, en ook is het mogelijk de bloemen per post naar ons op te sturen.


Bloemen laten prepareren


Beide manieren zijn erg veilig en snel en heel eenvoudig. Na het plaatsen van jouw reservering ontvang je een bevestigingsmail met hierin uitgebreide informatie over het op sturen of afleveren van de bloemen. Wil jij jouw speciale rouwbloemen afleveren bij ons maar twijfel je tussen het opsturen of afleveren hiervan? Neem gerust contact op.


Comments


bottom of page