top of page

Oh yes, een kortingscode voor hét trouwjasje!

De moderne bruid zoekt iets waarmee zij zich kan onderscheiden, iets eigens en persoonlijks, iets origineels en verrassends met een edgy randje, festival of bohostijl. Laat ik hier nou net iemand voor gevonden hebben!


Hierbij wil ik jullie voorstellen aan: AIM your WEDDING. AIM your wedding wordt gerund door Sabrina. Een echte powervrouw met enorme passie voor de schilderkunst. Deze schilderkunst gecombineerd met haar liefde voor kalligrafie zorgt dan ook voor de tofste beschilderde jasjes voor bruiden. Inmiddels heeft ze meer dan 200 bruiden blij kunnen maken met een persoonlijk, handbeschilderd jasje, en ik snap wel waarom.


De gekalligrafeerde teksten worden veelal gecombineerd met bloemen. Wat is jouw favoriete tekst? Je nieuwe achternaam? Je trouwdatum? Een quote? Alles is mogelijk. Om het nog persoonlijker te kunnen maken zou je extra details kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld de voorletters van eventuele kinderen, een songtekst, jullie zinnetje, een hondenpootje, je kunt het zo gek niet bedenken. Sabrina zet niet zomaar een jasje neer, maar vertelt hiermee een verhaal, jouw eigen love story.


Ook je spijkerjasje kan bedrukt worden. AIM your WEDDING heeft een portfolio aangelegd met digitaal getekende bloemen en bladeren waaruit gekozen kan worden. De printkwaliteit is prachtig én deze variant is iets budget vriendelijker.


Natuurlijk heb ik voor jullie een kortingscode geregeld. Met de code ‘Floral21’ krijg je nu 10% korting op jouw customized jasje. Hoe leuk is dat? Let wel op, deze code verloopt op 1 april 2021.

Wil je meer van het werk van Sabrina zien? Neem dan een kijkje op haar Instagram: @aim_your_wedding Of haar website: www.aimyourwedding.com.


En, je hebt mijn kortingscode voor een bruidsfotograaf ook wel opgemerkt toch? Zo niet, kijk dan vooral nog even hier.


Fotograaf omslagfoto: Wat een plaatje fotografie. Fotografen in de tekst op volgorde: Under neath the appletree weddings, Ilona Veldhoven en Kelly van Rooijen.

Comments


bottom of page