top of page

Meet the necklace!

Na het introduceren van de armband, is nu de ketting aan de beurt. De ketting biedt een geweldige manier om de herinnering aan je grote dag voor altijd te bewaren en deze dicht bij je hart te dragen.


Niet alleen voor je huwelijksbloemen is de ketting geschikt, maar ook voor rouwbloemen. Rouwbloemen zijn een blijk van waardering, respect en liefde tegenover de overledene en het biedt troost aan de nabestaanden. Veel mensen weten niet wat ze na de begrafenis of crematie met de bloemen moeten. Vaak kan het bewaren van een of meerdere rouwbloemen een steun betekenen voor mensen om iets te hebben wat herinnert aan het afscheid met de dierbare.


Je kan ervoor kiezen om een aantal van deze speciale bloemen voor altijd te bewaren door ze door Floral Stories te laten prepareren en verweken als (as)sieraad. Floral Stories biedt deze hanger aan als complete set met bijpassende ketting in rvs goudkleur of 925 Sterling zilver. De kosten hiervoor bedragen 119,95 euro.


De ketting wordt standaard geleverd in de lengte van 42 cm, maar is dit niet jouw juiste lengte, laat dit dan even weten. De hanger is zo ontworpen dat het gemakkelijk aan andere kettingen bevestigd kan worden. Benieuwd naar de armband? Klik dan hier.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page