top of page

assieraad: nu verkrijgbaar

Voor veel mensen is het dragen van een assieraad een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze stijlvolle asbedel is een tastbare herinnering die je hierbij kan helpen. Via deze unieke handgemaakte bedels draag je jouw dierbare altijd en overal met je mee. Een symbolische en tastbare herinnering aan die ene speciale persoon.


Op de omslagafbeelding zie je twee asbedels waarin de as tezamen met de zelf gedroogde bloemen van de uitvaart verwerkt zijn. Uiteraard kan ik de bloemen van de uitvaart op een professionele manier voor je drogen, zodat de kleur niet vergaat. Mocht je geen bloemen meer hebben en wil je wel graag bloemen in je bedel verwerkt hebben, dan is dit uiteraard mogelijk.


De kosten voor de armband bedragen 139,95 euro. De 925 sterling zilveren armband is verkrijgbaar in vier afmetingen: maat 17, 18, 19 en 20. Elke armband bevat vijf bedels met hierin bloemen en/of as die door jou aangeleverd worden. Wil je een enkele bedel(s), omdat je bijvoorbeeld al een Pandora armband hebt? Dit kan natuurlijk ook. De kosten hiervoor bedragen dan 39,95 euro per bedel.


Voor meer informatie over de armband of wil je weten welke maat armband voor jou geschikt is? Klik dan hier.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page